úterý 30. září 2014

domácí lázně                                                                                             

Vyzkoušejte domácí lázně

Rozmazlující lázeňské procedury vás nemusejí stát balík peněz ani půl dne volna. Zařiďte si hýčkací salon doma v koupelně a vsaďte na speciální postupy, které vás zbaví stresu a vykouzlí vám svěží pleť za pár minut i korun.
1. Tělový peeling, který vás rozpálí
Šupinatá pokožka vypadá mdle, protože neodráží světlo. Zbavíte se jí jednoduše tak, že nejprve starou kůži obrousíte a pak nanesete vrstvu poctivého zvlhčovače, který vám pomůže k hebké a prozářené batolecí pleti. Ukážeme vám, jak napodobíte profesionální lázeňské hřebelcování.

verbenový tělový peeling, L’Occitane, 400 gramů za 895 KčDomácí kúra: Suchou pokožku předrhněte od hlavy k patě peelingem s obsahem oleje (třeba peelingem L'Occitane). Jestliže byste ho nanesla na vlhkou kůži, voda vytvoří bariéru a odstraníte mnohem menší množství mrtvých buněk. Poté se na dvacet minut naložte do vany a dopřejte si odpočinek. Olej obsažený v peelingu se v koupeli rozpustí a bude pokožku dál zvlhčovat. Osušenou kůži nakonec promázněte lehkou vrstvou tělového oleje (zkuste bio kokosový olej, Purity Vision, 300 ml za 187 Kč).

Ještě rychlejší trik: Před sprchou nejprve opatrně přejeďte celé tělo suchým kartáčem (třeba dřevěným masážním lufa kartáčem od Body Basics, 169 Kč). Lehkými tahy odstraňte mrtvé kožní buňky na nohou a pokračujte kousek po kousku směrem ke krku. Nakonec se opláchněte hydratačním sprchovým přípravkem (nám se líbí sprchový olej Natural Oil pro suchou pokožku, Nivea, 95 Kč).

Žádné komentáře: