a poslední 2 knížky pensylvánský upír a archytektura moderních zahrad jsem viučená zahradnice jen 3letý ale proč se neinspirovat. Ještě vám chci dat recept na francouzské brambory- co budem potřebovat-brambory ,párek,hrášek a trochu soli postup-až u vaříme brambory ze slupkou dokud nebudou měké potom vilejeme vodu z hrnce bacha aby stese neopařili nechame vychládnout a oloupeme bud nakrájíme na kostičky nebo jako hranolky to zaleží na vás a dame do pekáče k tomu dáme párek a hrášek a dame pec na pul hod.pak sundáme víko a strčíme ještě na 10 min dokud horréjšek brambor nebude upečene davejte pozor at se vám to nespalí a mužeme servírovat tu sul dejte na brambory před pečením nebo po pečení to zaleží na vás doufam že vám bude chutnat a napištemi jak vám chutnalo papapa vaše Berenike
Žádné komentáře:
Okomentovat