sobota 8. listopadu 2014

kosmetika Mixa -Moje oblíbena kosmetika                                                            Moc mam taky rada kosmetika Mixa mam pletovou vodu je užasná doporučuju tady jsou další rady a výrobky Ať slunce a teplo nebo naopak zima a sychravé počasí, téměř za všech okolností je naše pokožka vystavena nepříznivým vlivům okolí, které ji mohou dráždit a vysušovat. Nejčastěji se extrémně suchá pokožka vyskytuje na kolenou, patách a loktech, kde je kůže nejvíce namáhaná a proto může být napnutá, zhrublá a na některých místech i popraskaná. Nová intenzivní péče značky Mixa, patřící do portfolia značek L`Oréal je určena právě pro vyřešení těchto vašich problémů.Vysušená a drsná pokožka se nelíbí určitě nikomu a proto je důležité tato místa intenzivně regenerovat. I na to myslela Mixa, značka francouzského původu, která se specializuje na přípravky pro citlivou pleť, a přišla s regenerační promašťující péčí na suché zóny, která hloubkově vyživuje a obnovuje pokožku především na loktech, kolenou a patách.

Mixa zatočí se suchou pokožkou.
Mixa zatočí se suchou pokožkou.

Intenzivní hypoalergenní složení bez parabenů, alkoholu a dalších potenciálně dráždivých složek, které je typické pro produkty značky Mixa, navíc obsahuje i 40% koncentraci glycerinu a ovesného mléka, které pokožku hloubkově vyživují a dlouhodobě zlepšují stav suchých míst. A stejně jako další produkty Mixa i tato promašťující péče byla dermatologicky testována, aby vyhovovala i té nejchoulostivější pokožce a dokázala jemně a účinně hojit a regenerovat vysušenou pokožku.

Aplikujte regenerační promašťující péči na místa s viditelně suchou pokožkou, například na loktech, kolenou nebo patách či celých chodidlech. Ideální využití najde péče například i při domácí pedikúře a regeneraci pokožky po suchém létě nebo dovolené na pláži. Příjemné složení a bohatá textura krému se rychle vstřebává a zanechává pokožku regenerovanou, zhojenou a krásnou. Doporučená maloobchodní cena Mixa: 99,90 Kč zatim papa 

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Mixu miluju ☺ jo a to nové pozadí je překrásné ��

veronikajasanova@gmail.com řekl(a)...

děkuji moc